© 2019 by MBA Studio

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon

Iech & die Anger tswei

Die Hits von Iech & die anger tswei findet ihr auf

  • Facebook Social Icon

IECH & die Anger Tswei kan als geen ander een zaal, braderie of tent op zijn kop zetten. De laatste jaren worden hun liedjes in Limburg en omstreken steeds populairder!  Op 11-11-2017 zijn we als IECH & die Anger Tswei alweer 15 jaar samen! 

Al vanaf 2001 treden we gezamenlijk op en maken de laatste jaren ook furore in België waar onze liedjes op diverse cd’s staan. Ook is Duitsland "coming up"!

In 2011 zijn we door de vakjury van het Parksjtad Leedjes Konkoer meteen in de finale van dit evenement geplaatst met onze hit “D’r Fotopolonaise”; tja…......U raadt het goed…………………….met dit lied wonnen we dan ook het PLK 2011!

Voor het seizoen 2012 werd een nieuw, eigen geschreven, liedje opgenomen “’t Sjneijt Konfettie”. Hiermee werd op de Bocholtzer Schlaager-Arena de 1e plaats gehaald; ook werd het Parksjtad Leedjes Konkoer voor de 2e keer op rij gewonnen. Bij het Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer mochten we ook in de finale erbij zijn! Een super seizoen! Ook in 2014 mochten we weer meedingen naar de hoogste eer bij het PLK.

Optredens op radio en tv bij o.a. L1, TVL, RTV Parkstad, radio Krijtland, radio Mergelland, Kloonekonkoer te Kerkrade, verkiezing Vasteloavesvierder te Gulpen waren het gevolg van “d’r Konfettie Sjneij” en andere liedjes.

Ook dit jaar hopen we aan de weg te timmeren met eigen geschreven liedjes. We zullen jaarlijks nieuwe liedjes aan jullie presenteren! Zo hebben we dit jaar met ons nieuwe liedje "d'r Tsietmasjieng" weer de finales weten te halen van het Parksjtad Leedjes Konkoer en Cmc Alaif (clip)!!